9 maart 2014

We kunnen weer aan de arbeid

Eindelijk, het schapenveld is weer lekker droog aan het worden. Dat betekent dat we na een stop van bijna drie maanden weer aan de slag kunnen bij de schapen. Daar hebben we weer heel veel zin in!

Om te beginnen mag ik met Ciro, Aussie van Peet en Jolanda, nog even het veld op. Peet geeft aan wat ik beter kan doen, meer op afstand werken en zelf minder lopen. Leuk om een keer met een andere hond samen te werken.

De aanwezige honden moesten wel allemaal weer even wennen en waren de draad een beetje kwijt. Werken op het grote veld was voor nu iets te veel van het goede. Dus samen met Utah en Peet de schapen naar het trainingsveld begeleid en netjes in kleine groepjes verdeeld over de pennen. Dit deed Utah dan weer keurig netjes! Zo trainen we op het kleine veld nog even verder en frissen het geheugen van baas en hond weer op. Dat ging helemaal zo gek nog niet. Volgende week gaan we weer verder met waar we in december gestopt zijn, opwerken. Daar zit nog een grote uitdaging in maar we gaan ervoor!
(aanklikken voor groter formaat)

0 reacties:

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive