22 maart 2014

Wandelen in Hooge Vuursche

Afgelopen donderdag hebben we een hele leuke dag gehad met Sylvia en Sandy. Sylvia is jarig dus maken we er een feestje van. We beginnen bij aankomst met verse muntthee en appeltaart. Daarna gaan we wandelen in het losloopgebied van Hooge Vuursche.

Het blijft een favoriete wandelplek! Een mooi en oud bos met verschillende vijvers waar Utah en Sandy dankbaar gebruik van maken. Het was dan ook wel erg goed weer, mijn bestelling was gehoord! :-) We nemen nog even een pauze op een bankje in de zon terwijl de hondjes nog wat badderen of relaxen. Ze kunnen elkaar goed bezig houden, heeft de één een stok, dan wil de ander hem ook en visa versa. Voor twee pittige dames, die beide het kaas niet van hun brood laten eten, gaan ze goed met elkaar om. Een enkele keer veranderen we ze zelf eventjes van gedachten en dat wordt dan ook wel geaccepteerd.

Na de wandeling bestellen we een heerlijke lunch, die we lekker op het terras, in de zon opsmikkelen.
Met twee hondjes die voldaan neerploffen en een tukkie doen. Terug bij de auto zitten we eigenlijk, wel gezellig natuurlijk, onze tijd te verkletsen en staan we beide behoorlijk in de file. Maar dat nemen we dan maar voor lief!

 
Hooge Vuursche Utah & Sandy - 20 maart 2014 from Liannevo on Vimeo.

1 opmerking:

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive