12 juni 2011

Leuk alternatief voor schapendrijven!

Omdat het schapendrijven zaterdag niet door kon gaan ben ik met Utah, Ellen en haar vijf spetsen naar de hondendijk en het strand in Monster geweest. Er waren dan wel geen schapen om te drijven maar ze hadden lol voor 10 op het strand! :-)

Natuurlijk kwamen er veel "Kodak-momentjes" voorbij en onderstaand zie je een (kleine) selectie hiervan:
                                                      Kun je Utah er nu nog tussen uit halen?

(Aanklikken voor groter formaat)
6 juni 2011

Utah's vakantiefilm

Onze eerste tussenstop was in Tournus in de Bourgogne, bij een goed verzorgde Chambres d'Hôtes. De volgende morgen waren we vroeg uit de veren want we wilde nog wel even de sfeer van de Bourgogne opsnuiven.  De wandeling ging langs een oude steengroeve en door de wijnranken.

Onze eindbestemming voor deze dag was Bagnols en Forêt, een plaatsje zo'n 18 km van Fréjus (departement Var-Côte d'Azur) vandaan. Voor een week hadden wij de beschikking over een huis met zwembad. Het was zonovergoten en erg warm. Wat is een zwembad dan een uitkomst! Toch hebben we, ondanks de hoge temperatuur, leuke uitstapjes gemaakt.

Na deze heerlijke week was het tijd om richting Verfeuil, een plaats in het Franse departement Gard (regio Languedoc- Roussillon), te reizen. We verbleven hier drie dagen bij Cynocamp. Het terrein van Cynocamp is speciaal op honden gericht (met o.a. zwemwater en een agility baantje) en in de omgeving was veel te zien. 

Hierna hebben we wederom overnacht bij een goed verzorgde Chambres d'Hôtes in Saint-Nicolas-des-Biefs, een plaatsje in het Franse departement Allier (regio Auvergne). Helaas was het weer de volgende ochtend troosteloos. Jammer, we hadden best nog wat meer van de omgeving willen zien!

Onderstaand filmpje is een mooie compilatie van de dingen die Utah heeft meegemaakt!.

2 juni 2011

Viva la France!


Wij hebben genoten van een super leuke vakantie in Frankrijk!
De avonturen volgen later in de vorm van een filmpje, dit is slechts een voorproefje :-)
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive