6 juni 2011

Utah's vakantiefilm

Onze eerste tussenstop was in Tournus in de Bourgogne, bij een goed verzorgde Chambres d'Hôtes. De volgende morgen waren we vroeg uit de veren want we wilde nog wel even de sfeer van de Bourgogne opsnuiven.  De wandeling ging langs een oude steengroeve en door de wijnranken.

Onze eindbestemming voor deze dag was Bagnols en Forêt, een plaatsje zo'n 18 km van Fréjus (departement Var-Côte d'Azur) vandaan. Voor een week hadden wij de beschikking over een huis met zwembad. Het was zonovergoten en erg warm. Wat is een zwembad dan een uitkomst! Toch hebben we, ondanks de hoge temperatuur, leuke uitstapjes gemaakt.

Na deze heerlijke week was het tijd om richting Verfeuil, een plaats in het Franse departement Gard (regio Languedoc- Roussillon), te reizen. We verbleven hier drie dagen bij Cynocamp. Het terrein van Cynocamp is speciaal op honden gericht (met o.a. zwemwater en een agility baantje) en in de omgeving was veel te zien. 

Hierna hebben we wederom overnacht bij een goed verzorgde Chambres d'Hôtes in Saint-Nicolas-des-Biefs, een plaatsje in het Franse departement Allier (regio Auvergne). Helaas was het weer de volgende ochtend troosteloos. Jammer, we hadden best nog wat meer van de omgeving willen zien!

Onderstaand filmpje is een mooie compilatie van de dingen die Utah heeft meegemaakt!.

0 reacties:

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive