29 oktober 2017

Herfst

We zijn alweer bij het hoofdstuk "Herfst" aangekomen.... wat gaat de tijd toch snel! Altijd weer een heerlijk seizoen mits er niet al te veel water valt. Het is overal weer heerlijk rustig, perfecte temperatuur om weer uitgebreid te wandelen en de natuur nodigt uit tot het maken van foto's. Ook Utah is duidelijk in haar sas als het buiten weer wat frisser wordt. Deze foto's zijn vorige week gemaakt tijdens één van onze wandelingen door het Hoekse bos en duin op een mooie dag met een waterig zonnetje erbij. Natuurlijk met een pot lekkers! :-)

 (aanklikken voor groter formaat)
14 oktober 2017

Puppies Blix-x-Oscar

Het is weer feest bij Ellen op de boerderij, er zijn drie schattige pupjes geboren! Blix is de moeder van het kroost en Oscar (ook van Ellen) de vader. Gisteren mocht ik even komen kijken, zo leuk! De kleintjes zijn nu 3 weken oud en je kunt er weer uren naar kijken.... Natuurlijk zijn we ook nog even gaan wandelen met Utah, Bill, Cody, Tiny, Tindra en Olle. Ellen bedankt voor de gezellige middag! 
   
 (aanklikken voor groter formaat)
5 oktober 2017

Uitwaaien in de storm

Vandaag zijn er weer een heleboel blaadjes gevallen, een flinke herfststorm was een feit! Vooral vanmorgen ging het flink te keer en dat wilden we wel even trotseren op het strand. Daar gingen we, met de camera(tas) in de wind, het stuifzand, de regen en de zon. Bij thuiskomst komt echt overal zand uit en is ons gezicht stijf van het zout en ik kan er nog van genieten ook!
 (aanklikken voor groter formaat)
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive