27 juni 2016

Vakantie

Vakantie, naar Oostenrijk en Italië, héérlijk er even helemaal tussenuit! In Oostenrijk hebben we Salzburgerland verkend en hoewel we vonden dat je in Zwitserland 'makkelijker' kunt wandelen hebben we genoten van de bergen, uitzichten, kloven, vele watervallen en meren. De Grossglockner is letterlijk het hoogtepunt! Echt een aanrader als het gaat om grote hoogtes, vergezichten en besneeuwde bergtoppen. Het weer was wisselvallig maar dat mocht onze pret niet drukken. Een buitje? Meteen een goed excuus om ergens een lekker stukje taart te gaan eten bijvoorbeeld! ;-)

Onder het mom van nu we er toch in de buurt zijn, zakken we na anderhalve week af naar een hotel bij Venetië in de buurt. Het staat al langer op ons lijstje en heel erg leuk om geweest te zijn. Het was druk en erg warm (zo'n 30 graden), iets wat ik voor Utah nog wel even spannend vond. Niet zozeer de drukte maar wel de warmte. Gelukkig is er volop water en staan er flink wat drinkfonteinen. Het ging super goed en ook aan aandacht niets te kort, Utah steelt de show! Al helemaal als ze met een leeg waterflesje rond stapt. Een amerikaanse mede toerist riep "hey, a wild animal" :-) Een Spets is duidelijk een bijzondere verschijning in Venetië.

We houden nog een stop in Bardolino aan het Gardameer. Daar was het voor ons gevoel al hoog zomer, het leek wel vakantie :-)

Dan komt er weer een einde aan deze vakantie en gaan we met de vlam in de pijp over de Brennerpas richting huis en houden we daar nog een weekje vakantie!
 
 
 
 (aanklikken voor groter formaat)


Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive