25 november 2013

Modeshow

Zaterdagochtend gingen we op tijd op pad. Ik op de fiets en Utah er enthousiast en keurig naast, naar de Plas van Alle winden. We lopen een rondje om de plas. De rust van alle eendjes die nog genieten van de ochtendrust in het gras, wordt bruut verstoord als Utah ze vakkundig het water in jaagt. We lopen (met de fiets aan de hand) terug richting huis, langs Utah haar favoriete spot, de container met tomaten. Vooruit, ik gooi de tomaat een paar keer in het gras en fiets weer naar huis. Utah heeft er flink de vaart in op haar manier (want ze mag zich niet als een sledehond uitleven naast de fiets maar 'moet' rustig en liefst in dravende pas meelopen).

Even later vertrek ik naar Ridderkerk. In de middag ga ik met een aantal gezellige dames een workshop volgen voor het maken van hondenriemen. Eerst staat er nog een wandeling in De Gorzen op het programma. Utah blijft bij Norbert thuis zodat ze niet de hele middag in de auto hoeft te wachten. Dames en freubelen, dat duurt namelijk meestal wel even ;-) Het is wel kaal, wandelen zonder hond, maar niet minder gezellig. De Spetsen, Ronja, Kari, Yuno, Dude en Border Collie Sandy vermaken zich goed, wij kletsen wat af en genieten van hun fratsen. 

De workshop is erg leuk en gezellig, iedereen gaat met een gave creatie naar huis!
De riemen hebben we gemaakt van Paracord. Je kan er eindeloos mee variëren, zowel in kleur als knoop techniek. Een nieuwe verslaving? Utah kreeg van Femke vorige week nog een leuk cadeautje, een mooie fel gekleurde riem, ook deze is zelf gemaakt (door Femke) maar met een ander soort touw.

 Het resultaat van de workshop, de modeshow:
 Riem gemaakt door Femke
 Koekjes scoren maakt poseren leuk! 
(aanklikken voor groter formaat)


0 reacties:

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive