15 augustus 2013

Weekendje Drenthe

Afgelopen weekend hebben we gelogeerd in de spiksplinternieuwe B&B van Jeanine in Doldersum. Jeanine en haar man hebben een heleboel dieren waaronder Spets Flicka, de nestzus van Utah. Samen met de andere Spetsen van Jeanine zijn we het weekend begonnen met een wandeling in een mooi stuk bos tegen over hun prachtige stekkie! 
Later in de middag, na een stevige bui, hebben Norbert, ik en Utah gewandeld over de Havelterberg.
We moesten natuurlijk wel de Hunebedden opzoeken, onder het mom van 'nu we er toch zijn'! In het rustige dorpje Vledder hebben we 's avonds lekker gegeten. Utah lag in diepe slaap op m'n voeten onder de tafel ;-)
Na een lekker ontbijtje zijn we de volgende ochtend richting Appelscha gereden. Wat een wijdse uitzichten onderweg, die hebben we niet in de drukke randstad. We hebben bij de markt in Appelscha gekeken en de Natte Neuzen Route gelopen. Oorspronkelijk een route van 6,5 km die wij nog een stuk uitbreid hebben over het begrazingsgebied. De dag hebben we afgesloten met een gezellige BBQ in de tuin bij Jeanine.
Maandagmorgen heb ik de Spetsen van Jeanine nog even op hun mooist in de lens laten kijken en zijn we na een wandeling en picknick bij de Genieput weer naar huis gereden. Jeanine en Anouk bedankt voor de gezelligheid, gastvrijheid. Jullie hebben een prachtige stek in een prachtige omgeving en we wensen jullie veel succes toe! 
(aanklikken voor groter formaat)

Met uitzondering van de bovenste compilatie zijn de foto's gemaakt met mijn telefoon. 
Natuurlijk was de camera mee maar dit was makkelijker om uit te zoeken en samen te vatten ;-)

0 reacties:

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive