24 januari 2019

Winterweer

Dat was een weekje genieten van het winterse weer! Zondag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt bij de Soesterduinen (Soest). Een heldere koude dag met een heerlijk zonnetje! De drukte viel ons alles mee. We moeten er een stukje voor rijden maar het blijft een favoriet gebied van ons. Dinsdag zou er sneeuw gaan vallen en dat gebeurde ook, super leuk. Het is altijd maar afwachten zo vlak langs de kust. Ik zorgde dat ik op tijd naar huis kon gaan om Utah blij te kunnen maken met een wandeling in de sneeuw. Blij was ze zeker! Rennen, rollen, schuiven, sneeuwballen vangen en stiekem wat sneeuwhappen en opeten tussendoor. Een paar (telefoon)sfeerplaatjes om het bericht compleet te maken...
                                                    

(aanklikken voor groter formaat)

15 januari 2019

Dog Worker


Wie jarig is krijgt cadeautjes toch!?
Omdat Utah zo netjes en beheerst kan puzzelen tegenwoordig had ik bedacht dat we het wel wat moelijker kunnen maken. Ik heb daarom gekozen voor de Dog Worker van Nina Ottoson. (Zweeds, wel toepasselijk! :-) Er zijn veel verstopplekjes voor voertjes en ook de draaischijf in het midden maak het net een stukje uitdagender. We gaan aan de slag en er is bij Utah toch even wat frustratie. De verschuifbare blokjes kunnen er namelijk niet uit en Utah is hiervan moeilijk te overtuigen. Hoe ik ook probeer de aandacht te verleggen, ze blijft het proberen. Kleine aanhouder! Toen ben ik overgegaan tot het uitspreken van "nee" en er gebeurt iets grappigs. Ze kijkt mij aan en loopt weg. Ze is er meteen helemaal klaar mee. Daar moet ik erg om gniffelen. Utah wil namelijk helemaal geen hulp van mij met puzzelen, eigenwijs als ze is. De volgende dag weer een nieuwe poging. Enthousiast begint Utah weer met de puzzel en echt waar, zonder het eruit proberen te halen van de blokjes! De draaischijf hebben we even laten zien en dat doet ze meteen na. Nu kan ze dus weer lekker puzzelen zonder mijn bemoeienis! :-)
(aanklikken voor groter formaat)

9 januari 2019

Hoera!

Hiep Hiep Hoera Utah is vandaag 9 jaar geworden! 

We feliciteren natuurlijk ook de vijf broertjes en vier zusjes met hun 9e verjaardag en hopen dat we nog lang van deze lieve maatjes mogen genieten! 
(aanklikken voor groter formaat)

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive