18 mei 2017

Keukenhof

De Keukenhof, wie kent het niet! Het staat al jaren op mijn "moeten we ook eens naar toe gaan lijstje" maar het was er tot nu toe niet van gekomen. Inmiddels is het gelukt, we hebben het gezien! Je wist niet dat er zoveel verschillende tulpen waren. Prachtig aangelegd park en ook Utah kan niet onopgemerkt door het park wandelen. Voor (voornamelijk) de Aziatische toeristen is een Spets een zeer opmerkelijke verschijning. Ze vinden het mooi, grappig maar toch ook een beetje eng. Ook bij de ouderen (in rolstoelen) was zij populair. Daar wilde Utah dan weer niet zo veel van weten, ze waren te nadrukkelijk aandacht aan het vragen van haar, dan is het niet leuk meer. Net een Spets ;-)

De foto's zijn gemaakt op 4 mei jl.
 (aanklikken voor groter formaat)
5 mei 2017

Boshyacinten enzo

Ze staan weer in bloei en ik vind die kleur zo mooi! :-) Hier en daar zie je ze staan maar in het Hoekse Bos zijn ze met meer. Utah vindt een rondje bos natuurlijk leuk maar als ze de camera ziet, zie je haar "zuchten" :-) Ze doet liever even haar eigen ding. Héél even tussen de bloemetjes kan best maar op boomstammen klimmen, stukken hout sjouwen en dennenappels zoeken is vandaag meer aan haar besteed. Gelijk heeft ze!
 (aanklikken voor groter formaat)

1 mei 2017

Blije vriendjes

Na veel te lange tijd lukt het vrijdag om weer eens gezellig te wandelen met Femke, Zé en Dude. We spreken op onze vaste stek af in de Broekpolder in Vlaardingen. Iedereen is blij elkaar te zien! Aan het einde van de wandeling 'hangen' we nog wat rond op het veld (nog niet uitgekletst :-) en dan lusten de Spetsjes echt wel een lekker KOEKIE! Wat een aandacht.....
                       
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive