21 augustus 2016

Feest op de veluwe

Ook dit weekend heeft Utah weer een druk programma. Dit keer een uitje naar de Veluwe. Een nichtje van ons trouwt in Beekbergen. Tsja als we er dan toch zijn, knopen we er meteen een nachtje aan vast. Het is er zó mooi wandelen, de heide is overal in bloei (love it!) en Utah hoor je niet klagen! :-) Als een kameleon past ze zich aan elke situatie aan, knap hondje! De foto's, even snel "ontwikkeld" met de telefoon, zijn gemaakt bij 't Leesten in Apeldoorn, in het Roekel in Otterlo en op de Edese Heide in Ede.
 
(aanklikken voor groter formaat)
15 augustus 2016

Texel Sky High

Het is alweer even geleden dat we naar het pitoreske eiland geweest zijn en deze keer hebben we wel een hele bijzondere reden om weer eens te gaan. Zus heeft zich dit weekend ingeschreven voor een parachutesprong bij het Paracentrum Texel. Spannend, schaapjes knuffelen maar dan anders ;-) Dat willen wij natuurlijk super graag van dichtbij bekijken! Irene, ons 'bonus' mam, bedenkt dat dit ook wel eens haar kans kan zijn om de sprong in het diepe een keer te wagen en ze schrijft zich na korte aarzeling spontaan in. Vlak voordat zij zich moeten klaarmaken trekt er een laaghangend en dicht wolkenpak over het eiland en worden de volgende sprongen, tot nader bericht, geannuleerd. Bummer!! Maar in de loop van de middag worden de dames gebeld en haasten we ons weer naar het vliegveld. In de overige tijd vermaken we ons ook heel goed in het bos, op het strand en in de vakantiebungalow. Wat geweldig leuk om mee te maken vanaf de zijlijn en wat onwijs stoer dat ze dit gedaan hebben!

(aanklikken voor groter formaat)
7 augustus 2016

Op de hondendijk

Eén van onze 'standaard' wandelplekjes in de buurt. Altijd een fijne route, je kunt er lekker struinen over de dijk en over de Zandmotor (strand) weer terug wandelen. Je kan de route zo lang maken als je zelf wilt. Nu weer een keer met de camera erbij, gewoon, omdat ik zin had om wat leuke foto's te maken! :-) De 'vreemde eend' is een IJslandertje die Utah altijd wel erg leuk vindt, een plaatselijk vriendje dus ;-)
  (aanklikken voor groter formaat)
4 augustus 2016

Pupjes pupjes en nog eens pupjes

De afgelopen tijd ben ik maar liefst vier keer op puppy visite geweest. Daar kun je natuurlijk geen genoeg van krijgen! Nu afkicken, want ze vliegen langzaam uit. Ik heb vre-se-lijk genoten van de kleine Spetsjes bij Ellen en van de kleine Kooikertjes van onze Treibball trainer John. Onderstaand nog een paar schattige plaatjes van deze leuke tijd! #houdzichinomerookweeraantebeginnen
(aanklikken voor groter formaat)
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive