24 februari 2015

Lege flesjes recyclen

Reken maar dat die gerecyclede lege flesjes, een paar stukjes hout, een ijzer stangetje, een paar lekkere voertjes en een handig baasje voor een hoop lol zorgen! Je kunt er ook nog mee variëren, aan het stangetje kun je ook bijvoorbeeld korte bekertjes hangen of een holle PVC buis. Utah houdt wel van een uitdaging!



Brain training with bottles from Liannevo on Vimeo.
13 februari 2015

Delft, de vernieuwde versie

Donderdag is het eindelijk gelukt om met Sylvia en Sandy af te spreken. Het was alweer veel te lang geleden. Dan heb je weer veel bij te kletsen. We spreken af bij Delftse Hout (Delft). Snel de ongeduldige hondjes los van hun tuig geknipt en rennen maar! Na de eerste ronde lopen we een stukje richting Delfgauw, op aanraden van mijn collega (Thanx!) gaan we naar Café Du Midi. Het is volle bak, we nemen een verse muntthee en wachten buiten, in de landelijke omgeving, even op een tafeltje. Al snel kunnen we weer naar binnen, van dat wachten geen spijt, we hebben heerlijk gegeten. Sylvia heeft nog een kadootje voor ons meegenomen inclusief een fleece poppie en gezonde kluif-snacks voor Utah. Helemaal leuk! We lopen nog een bonus rondje om de plas en dan splitsen we onze wegen weer.


Utah kan ballen toveren, vandaag zelfs twee keer!
(aanklikken voor groter formaat)
9 februari 2015

Wandeling VVN Austerlitz

Afgelopen zondag organiseerde de VVN (Västgötaspets Vereniging Nederland) weer een wandeling voor haar leden. Deze keer waren we ook van de partij. Naast een hoop bekende gezichten ook een aantal nieuwe gezichten en hondjes gezien. Er zijn zo'n 26 Spetsen geteld. De pupjes uit Finland en Denemarken "steelde de show"! Ze waren zo schattig dat de baasjes ze goed in het oog moesten houden. Een ontvoering zou zo gedaan zijn, rugzakken genoeg! :-)

De wandeling ging door 'de Franse Put' in Austerlitz.Voor, tussen, en na de wandeling werden we goed verzorgd met koffie, warme choco en koek. Het was een gezellige middag!

Het mooie bos is super geschikt voor een lange wandeling. We gaan deze zeker onthouden om nog eens naar terug te gaan!  Klik hier om alle foto's te zien.
 
(aanklikken voor groter formaat)

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive