29 augustus 2013

Chaamse Bossen

Vandaag zijn we met Femke, Zé en Dude een keer naar de Chaamse Bossen geweest. We zijn eerst naar Femke gereden en zijn toen overgestapt om gezellig samen met "een busje vol" richting Chaam te rijden. Natuurlijk missen we al kletsend een afslag en belanden op een weg waar we eigenlijk niet in mochten, zo te zien aan de verbaasde gezichten die we tegenkwamen. Dit mocht de pret niet drukken en toen we bij een dichte slagboom uitkwamen moesten we toch wel heel hard lachen.  Maar het is goed gekomen ;-)
We hadden dit al langer op "ons lijstje" staan om eens te gaan wandelen. Het was weer erg gezellig, de wandelroute was leuk, de wilde bramen heerlijk, de honden hebben vreselijk genoten, wij van hun, Zé vond het vanuit de draagzak op de rug van Femke ook reuze gezellig en de pannenkoek na afloop was ook erg goed gelukt!

 (aanklikken voor groter formaat)
25 augustus 2013

Delft enzo

We gingen vanmorgen op weg naar Ypenburg omdat we naar een bouwmarkt gingen die een artikel wat we nodig hadden op voorraad had moeten hebben. Het was een aardige sightseeing tour door Delft om er te komen want de A4 was afgesloten. Bij de winkel aangekomen bleek de voorraad informatie niet juist en konden we onverrichter zake weer gaan. We hadden Utah al meegenomen want dan zouden we meteen gaan wandelen. We besloten om naar Delftse Hout te gaan. Dit was het makkelijkste te bereiken in de wir war van afgesloten wegen. Gelukkig hebben we wel lekker gewandeld!! Bij thuiskomst hebben we onszelf getrakteerd op een stuk zelfgebakken boterkoek en speuren we op internet ons artikel alsnog op! :-)
(aanklikken voor groter formaat)


18 augustus 2013

Uitwaaien in Noordwijk

Vandaag hadden we een uitje naar Noordwijk op het programma. Samen met Norbert, Sylvia, Michel en uiteraard de doggies hebben we 2 keer een kleine wandeling over het strand gemaakt en tussendoor genoten van een heerlijke lunch bij de strandtent 'Take2'.  Het was wel echt uitwaaien want er stond een behoorlijke wind, maar de temperatuur was prima. Het was erg gezellig en we hebben weer genoten van de Spets en Border samen! 


Wat jij kan, kan ik ook!

Weer even samen poseren
 Blij met een kapotte bal....
 Kijk haar is knap zijn, Sandy is nu bijna 5 maanden oud
 Gek doen kan ze ook :-)
Utah heeft het speeltje ingepikt...
(aanklikken voor groter formaat)
15 augustus 2013

Weekendje Drenthe

Afgelopen weekend hebben we gelogeerd in de spiksplinternieuwe B&B van Jeanine in Doldersum. Jeanine en haar man hebben een heleboel dieren waaronder Spets Flicka, de nestzus van Utah. Samen met de andere Spetsen van Jeanine zijn we het weekend begonnen met een wandeling in een mooi stuk bos tegen over hun prachtige stekkie! 
Later in de middag, na een stevige bui, hebben Norbert, ik en Utah gewandeld over de Havelterberg.
We moesten natuurlijk wel de Hunebedden opzoeken, onder het mom van 'nu we er toch zijn'! In het rustige dorpje Vledder hebben we 's avonds lekker gegeten. Utah lag in diepe slaap op m'n voeten onder de tafel ;-)
Na een lekker ontbijtje zijn we de volgende ochtend richting Appelscha gereden. Wat een wijdse uitzichten onderweg, die hebben we niet in de drukke randstad. We hebben bij de markt in Appelscha gekeken en de Natte Neuzen Route gelopen. Oorspronkelijk een route van 6,5 km die wij nog een stuk uitbreid hebben over het begrazingsgebied. De dag hebben we afgesloten met een gezellige BBQ in de tuin bij Jeanine.
Maandagmorgen heb ik de Spetsen van Jeanine nog even op hun mooist in de lens laten kijken en zijn we na een wandeling en picknick bij de Genieput weer naar huis gereden. Jeanine en Anouk bedankt voor de gezelligheid, gastvrijheid. Jullie hebben een prachtige stek in een prachtige omgeving en we wensen jullie veel succes toe! 
(aanklikken voor groter formaat)

Met uitzondering van de bovenste compilatie zijn de foto's gemaakt met mijn telefoon. 
Natuurlijk was de camera mee maar dit was makkelijker om uit te zoeken en samen te vatten ;-)
1 augustus 2013

Staelduinsebos

Het beloofde weer een warme dag te worden. Ik vond het wel leuk om weer eens naar het Staelduinsebos te gaan. Normaal komen we daar eigenlijk zelden, het is zeker wel de moeite waard, maar er is aanlijn plicht en een boswachter. Omdat Utah op dit moment loops is leek een rondje in dit bos mij nu wel een goed idee. Geen los lopende honden (want er is toezicht) en Utah kon toch lekker struinen aan de Flexi lijn. We gingen vroeg op pad en zijn bijna 2 uur in het bos geweest, het was er heerlijk en nog redelijk koel onder de bomen. De camera had ik ook meegenomen en ik plaats deze keer ook een paar foto's van de omgeving erbij. Gewoon, eens wat anders! ;-)

(aanklikken voor groter formaat)
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive